sobota 23. októbra 2010

Hviezdne nebo

Efektné, moderné, krásne, úsporné osvetlenie interiéru či už Vášho domova alebo akýchkoľvek iných priestorov. Automaticky dodá neopakovateľnú atmosféru. Hviezdne nebo!

Áno, reč je o hviezdnom nebe, ktoré je stále čím ďalej tým viac využívaným a obľúbeným dekoračným osvetlením. Najväčší dopyt je po hviezdnom nebe na báze optických vlákien, no možnosti tvorby hviezdneho neba sú širšie ako si viete predstaviť. Na Vašom strope totiž môžu svietiť hviezdy z krištáľov Swarovski.


Hviezdne nebo vie vyčarovať atmosféru ako žiadne iné osvetlenie. Hodí sa napr. do obývačky - pre efektné večerné podsvietenie, do spálne - pre vytvorenie tej správnej atmosféry, do detskej izby Vašej ratolesti - pre pokojné zaspávanie, do kúpelne - pre mimoriadny zážitok z relaxácie pod blikajúcimi hviezdičkami, do sauny, do reštaurácií, do hotelov, na recepcie, na rôzne podujatia, na terasy, závesy...využitie je nesmierne široké. Na Vás je teda už len výber miesta, kde bude Vaše hviezdne neboa výber dizajnu a počtu hviezdičiek, ktoré Vám budú svietiť vo farebnom prevedení, v akom si len zaželáte.


2 komentáre:

  1. super toto nebo vie vyčarovať atmosféru ako žiadne iné osvetlenie. Hodí sa napr. do obývačky - pre efektné večerné podsvietenie. máme dome odporučame

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kolko cca vyjde napr.kocka ked budem mat 10m led pas,cize sadrokarton bude trosku vacsi...myslim dvojity..? 2,5x2,5 bude led a cca 2,7x2,7 sdk

    OdpovedaťOdstrániť